Veganski pirini mafini z dvojno čokolado

V originalu so ti čokoladni mafini narejeni z jajci in navadno moko, vendar vam jaz predstavljam bolj zdravo & vegansko različico recepta, kjer jajca nadomestimo z lanenimi ali chia semeni, uporabimo pa polnozrnato pirino moko. Popolnoma rastlinski in noro dobri!

Poglej

Pisana zelenjava z dimljenim tofujem

V kuhinji vedno eksperimentiram s sestavinami, ki so v tistem trenutku pri roki. Tako nastanejo čisto inovativne in pisane jedi, kot je tale. Nad njo bodo navdušeni tudi »strogi« mesojedci. Obljubim!

Poglej

Piščančja obara z obilico zelenjave

Moja verzija piščančje obare vsebuje veliko okusne ter zdrave zelenjave, je hitro pripravljena in večkrat na meniju mojih vsejedcev. V prvem letu uvajanja goste hrane jo lahko ponudite svojim dojenčkom, ki bodo nad okusom zagotovo navdušeni.

Poglej

Hobotnica v solati s svežo zelenjavo

Verjamem, da si tole osvežujočo in okusno solato privoščite predvsem na morju oziroma v kakšni restavraciji, a njena priprava je tako enostavna in hitra, da ni razloga, da se na vašem krožniku ne bi znašla kar domače pripravljena.

Poglej

Zapečen tortilja čips po mehiško

Božanski in hiter prigrizek, ko se vam ob filmu zaželi malce pojedine. Obrok lahko pripravite tudi ob (nepričakovanih) obiskih in zagotavljam vam, da bodo vsi gostje navdušeni!

Poglej